Visada Šalta? 4 Patarimai, Kad Jaustumėtės Šilčiau.

Visada Šalta? 4 Patarimai, Kad Jaustumėtės Šilčiau.

Visi šaltį jaučiame skirtingai. Daug kas galėtų pavydėti žmonėms, kurie visiškai nebijo šalčio, ir šaltą žiemos dieną jiems drebėti nereikia.

O jei jums šaltis nepatinka, pateikiame 4 patarimus- ką daryti, kad jaustumėtes šilčiau.

Visada devėkite storas kojines. 

Pritarsite, kad šąlančios kojos labai nemalonus jausmas. Vien dėl to, kad šąla kojos, visas kūnas gali jaustis šaltai. Nepamirškite storų (geriausia vilnonių) kojinių. Jei nepadeda net kojinės, visada galite pasinaudoti elektriniu kojų šildytuvu, kad pasiekti maksimalų komfortą. Jį rasite čia.

Reguliariai mankštinkitės.

Sportas gali padėti jaustis šilčiau. Jei Jums visada šalta, turėtumėte daryti reguliarią mankštą - tai ne tik padės jums sušilti, bet ir gerins bendrą sveikatos būklę bei imuninę sistemą.

Išsimiegokite.

Miegas vienas iš svarbiausių geros savijautos faktorių. Neišsimiegojimas ir nuovargis žengia koja kojon, o pavargęs žmogus dažnai jaučiasi sušalęs. Moksliškai įrodyta, kad kūnas būna šiltesnis, kai žmogus išsimiegojęs ir atšąla, kai jaučiamas energijos stygius ir reikia pailsėti.

Vistiek visada šalta? Metas įsigyti JAUKIAU džemperį - pledą.

JAUKIAU džemperis pledas, tai kaip ir pavadinimas sako: džemperio bei pledo hibridas. Toks šiltas ir minkštas, kad niekada nebenorėsite jo nusivilkti. Pagamintas iš debesies minkštumo medžiagų - flanelinė vilna išorėje bei šerpa vilna viduje.

Įsisgykite džemperį - pledą čia.

Grįžti į tinklaraštį